Tarina

AJ4Tilit Oy – Yrityksen tarina

A:sta kaikki alkaa

Taloushallinto on minulle innostavaa ja kiinnostavaa. Palkitsevaa on, kun näen Asiakkaamme yritystoiminnan kehitysaskeleita.
Haluan pysyä ajan hermolla. Kouluttaudun jatkuvasti. Luen alan lehtiä, verottajan sivustoja ja jaan mielelläni tietoa.

Procountor on vahvuuteni, olen auktorisoitu ja sertiofioitu osaaja, käyttänyt ohjelmistoa useamman vuoden. Procountor on suosikkini taloushallinnon ohjelmistoista, ja suvereenisti sitä kaikille suosittelenkin. Pienille yrityksille suosittelemme vaihtoehtoisesti Askelmaa.

Saat keskittyä omille vahvuusalueillesi, minä ja tiimimme hoidamme taloushallinnon pyörittämisen ja paljon muuta! Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kaikkein tärkeintä työssämme on se, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa avun, mutta lisäksi vielä paljon lisää. Minulla on paljon kehittämisehdotuksia ja oivalluksia, joita on kertynyt vuosien varrella –ja uusia ideoita syntyy jatkuvasti. Yhdessä voimme edesauttaa Sinuakin kehittämään toimintaasi ja tekemään aina vain kannattavampaa liiketoimintaa.

Selvitetään, mitä meillä olisi juuri sinun yrityksellesi annettavaa. Kehitetään yritystäsi sujuvan taloushallinnon avulla – huomaat pian ajan ja kulujen säästön. Odotan Sinua ja yrityksesi kehittämistä innolla. Nähdään pian!

J loi idean

Saunan lauteilla tehdään isoimmat päätökset perinteiseen malliin. Näin myös meillä!

Jari ehdotti, että ryhtyisin oikeasti yrittäjäksi.

Yrittäjämäisesti olen toiminut työntekijänä ollessani jo, joten se ei ollut varsinaisesti uusi asia. Osaaminen on syntynyt pitkän ajan kuluessa. Ainoa muutos onkin se, että olen nykyään itse oma työnantajani.

Ehdotusta tuettiin kotona, ja AJ4Tilit syntyi.

Debet ja kredit, kumpi olikaan ikkunan puolella? Sinun ei tarvitse tietää, kunhan Sinulla on liiketoimintaa tai jos vasta harkitset aloittamista, idea liiketoiminnasta. Teen taloushallintosi tai neuvon, kuinka sovitaan. Tilit saadaan täsmäämään ja kate kasvamaan tai liiketoiminta muutoin kukoistamaan. Kysy, minä vastaan. Jos en heti tiedä, selvitän sukkelasti. Tommi tekee myös kirjanpitoja ja erityisesti palkka-asioita lisäkseni, hän kouluttautuu alalle koko ajan enemmän työn ohessa. Maarit on aloittanut taloushallinnon assistenttina 1.10.2022 alkaen ja hän osallistuu mm. maksuliikenteen ja osto- ja myyntireskontrien hoitamiseen ja peruskirjanpidon tekemiseen apunamme. Resurssimme ovat siis henkilöstön osalta kunnossa, joten ilolla otamme vastaan myös uusia asiakkaita.

4T, rakkaat lapset

Kaksi pienempää Teetä (nykyään 13 ja 11 v.) ovat oppineet, että äiti tekee yrittäjämäisesti töitä kotona. Kun keskittymistä vaativia tehtäviä on, silloin ei voi häiritä kuin aivan akuuteissa asioissa.

Elämä soljuu töiden ja kotiarjen välillä sujuvasti, lapsille olen aina tavoitettavissa kun kotikonttorista käsin teen töitä. Myös asiakkaat saavat minut hyvin kiinni, vastaan pian sähköposteihin, puhelimeen ja vaikka WhatsAppiin tulleeseen viestiin. Teams -palavereita voimme turvallisesti pitää milloin vain. Sähköinen ohjelmisto mahdollistaa lähes paperittoman toimintaympäristön – arkistointikin hoituu sähköisesti.

Tervetullut olet myös käymään livenä kun asiat niin vaativat.

Vanhimmat 2 Teetä ovat ilostuttaneet minua jo yli 25 vuotta olemassaolollaan. Monenlaisia vaiheita on nähty yhdessä ja erikseen. Nykyisin tuemme toisiamme puolin ja toisin, heihin voin aina luottaa. Luottamus on tärkeä tekijä myös yritystoiminnassamme. Toimimme aina yrityksesi parhaaksi luottamuksella, mitä palvelua tahansa se kohdallasi tarkoittaakin. Meihin voit luottaa. Tommilla ja Teemulla pysyy työkalut kädessä, maaliruiskusta hiekkapuhaltamiseen, meisseliin ja vasaraan – ja ratti kääntyy autossa kuin autossa aina oikeaan suuntaan. Tommi toimii kirjanpitäjänä ja myyntipäällikkönä Aj4Tilit Oy:ssä. Hän aloitti 2022 vuoden alussa kokoaikaisena yrittäjänä meillä.

AJ4Tilit Oy

Aj4Tilit Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja yksilöllistä taloushallinnon palvelua. Olemme helposti lähestyttävä tilitoimisto. Vastaamme asiakkaidemme yhteydenottoihin nopeasti.

Ota yhteyttä

Lahjamaantie 18
40420 Jyväskylä
anu@aj4tilit.com
0407442170

Opistokuja 6-8 c toimistossa palvelevat Tommi ja Maarit.

Seuraa

Facebook

%d bloggaajaa tykkää tästä: