Uuden työntekijän tervehdys

Tervehdys!

Olen Maarit, aloitin Aj4Tileillä 1.10. taloushallinnon assistenttina. Teen alkuun osa-aikaisena töitä Anun ja Tommin kanssa. Minulle tuli tarvetta kun Tommi käy välillä asennuskeikoilla, rakennuksilla ja maalaamassa alihankintatöissä.

Olen koulutukseltani merkonomi ja media-assistentti ja olen toiminut vuosia asiakaspalvelutehtävissä mm. R-kioskilla. ”Ärrällä” olen oppinut hektiseen työtahtiin ja moniin erilaisiin työtehtäviin päivän aikana. Vaihtelevat työtehtävät eivät siis tule minulle taloushallinnon osaltakaan yllätyksenä, päinvastoin: se on työn suola. Pala kerrallaan otan haltuun erilaisia työtehtäviä.

Perheyritykseen sovin hyvin, koska olen samaa sukua – olen Jarin, yrityksen yhden perustajajäsenen ja hallituksen jäsenen sisko.

Yhteistyöterveisin,

Maarit

%d bloggaajaa tykkää tästä: