Uusi toimistohuone rakentuu

Aloitimme rakentamaan työhuonetta (29.5.). Isäni ja Teemu ahkeroivat työhuoneen raksalla ja Tommi ahkeroi kirjanpitojen kimpussa. Äiti laittaa raksamiehille ruokaa, jottei minun tarvitse omia töitäni keskeyttää. Mikä ihana perhe minulla onkaan? Jari hoitaa matkailuauton vuokrausta ja Tino ja Taija pitävät meidät liikkeessä, jottei totuus unohdu eikä vierivä kivi sammaloidu. Yrityksessämme on mukana koko perhe.

Perustukset ovat tekeillä – ja niihin kannattaakin panostaa! Hyvin tehty kestää aikaa eikä tarvitse korjauksista huolehtia! Ihan sama pätee taloushallintoon: kannattaa panostaa työkaluihin ja ohjelmistoihin ja tehdä pohjatyö hyvin. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, eikä tarvitse myöhemmin asioita korjata.

11.7.Työhuoneen rakennusprojekti etenee. Isä ja Jari ovat tehneet pikkuhiljaa hommia, vaikka helteistä keliä on riittänyt. Tauotus on tärkeää ja pitää muistaa juoda paljon vettä! Meilläkin, vaikka on pieni projekti, on havaittavissa rakennusmateriaalien saatavuuksien haasteet sekä hintojen nousu.https://yle.fi/uutiset/3-12002604

18.7. Ulkoverhous ja ovi sekä ikkuna ovat jo paikoillaan työhuoneprojektissa. Sisäseinälevyt ja sisäkattomateriaali ovat vielä peräkärryssä. Sähköjohdot, pistorasioiden paikat ja datakaapelit vedetty, kytkentää odottamassa kunhan seinälevyt ovat ensin paikoillaan. Miehet ovat ahkeroineet!

28.7. Seinälevyt ja kattopaneelit on asennettu sekä asuintilan puolelle väliovi vaihdettu entisen ulko-oven tilalle. Ilmastointiputket on asennettu työhuoneen raikkaan ilman turvaamiseksi. Sähkömies on tulossa perjantaina – mahtavaa! Jos oikein ymmärrän, niin ei taida enää puuttua sähköjen jälkeen muuta kuin yläpohjan eristys ja lattia sekä listoitustyöt. En malta odottaa sitä, että pääsen huonetta sisustamaan. Sieluni silmin melkein jo näen lopputuleman. Sivusta seuranneena olen nähnyt, miten paljon hommaa voi ollakaan pienen huoneen rakentamisessa, kun ensin vanha terassi tuli purkaa. Tuplatyö purkutyön takia. On ollut hienoa seurata, miten työ on edistynyt. Olen käynyt jokaisen päivän päätteeksi katsomassa, miten tila on muotoutunut. Jännittävää! Kohta nähdään lopputulema.

6.8.2021 Työhuone on sisustamista vaille valmis – olen innolla aloittanut työt uudessa huoneessa jo! Kylläpä on piristävää ja iloinen mieli tästä projektista. Kiitos osallistuneille, teitte hyvää työtä, paljon parempi tästä tuli kuin osasin odottaakaan. Seuraavalla kerralla laitan kuvia, kun sisustus alkaa näyttää siltä miltä olen sen ajatellut näyttävän.

%d bloggaajaa tykkää tästä: